HOME   Winkeltje   Volatile producten

Volatile producten

Voor baby’s heeft Volatile 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten ontwikkeld met een helende, ontspannende en verzorgende werking. Probeer de badolie en massage-olie en ontdek de kracht van de natuur.

Massage-oliën voor baby’s

1. Baby Massage-olie met mandarijn (100ml: € 7,59)
De vrolijke geur van mandarijn ruikt niet alleen lekker maar is ook goed voor baby’s met slaapproblemen en buikkrampjes.

2. Baby Massage-olie met lavendel (100ml: € 7,59)
De baby massage-olie met lavendel is enorm rustgevend en goed voor de huid. Werkt ook goed ter behandeling van eczeem.

3. Baby Massage-olie Buikkramp (100ml: € 7,85)
De essentiële oliën zijn venkel, Roomse kamille en kajeput. De venkel is windverdrijvend en bevordert de spijsvertering. Heeft een stabiliserend effect op de ingewanden en bevordert de peristaltiek (ritmische samentrekking van de darmspieren). De Roomse kamille werkt verzachtend, kalmerend en ontsteking onderdrukkend vooral in het spijsverteringskanaal (colitis,gastritis en diarree (vooral als deze chronisch is)). De kajeput werkt pijnstillend. De basisolie bestaat uit amandelolie, jojobaolie en calendula. Er is 0,5 % van het mengsel essentiële oliën toegevoegd.

4. Baby Massage-olie Cara (100ml: € 7,85)
Ook hier bestaat de basisolie uit een mix van amandelolie, jojoba en calendula. Hieraan toegevoegd is 0,5% van het mengsel kajeput, eucalyptus, spijklavendel en mirte.

De kajeput, eucalyptus en mirte behoren tot de Melaleucagroep (mirte- achtige bomen) en deze hebben het vermogen infecties tegen te gaan. Kajeput wordt heel veel gebruikt bij gewone verkoudheid en andere infecties van de luchtwegen. Het verhindert dat de bacteriën zich vermenigvuldigen in het slijm. Kajeput heeft tevens een pijnstillende werking. Eucalyptus heeft ook een bacteriewerende eigenschap. Mirte is betrekkelijk mild en werkt zeer goed bij borstklachten. De spijklavendel heeft eveneens een pijnstillende en antiseptische werking, maar is daarnaast ook kalmerend. Door de massage-olie Cara op de borst en de rug van je baby in te masseren ziet u zeer snel de klachten verminderen.

Baby badolie

1. Baby badolie met mandarijn (met o.a. mandarijn en neroli) (100ml: € 8,85)
Baby’s vinden het heerlijk om in bad te gaan. De vrolijke geur van mandarijn ruikt niet alleen lekker maar is ook goed voor baby’s met slaapproblemen en buikkrampjes.

2. Baby badolie met lavendel (met o.a. lavendel en Roomse kamille) (100ml: € 8,85)
De baby badolie met lavendel is enorm rustgevend en goed voor de huid. Werkt ook goed ter behandeling van eczeem.

Baby huidolie

1. Baby huidolie Zonnestraal (100ml: € 7,75)
Een heerlijke olie om je baby mee in te wrijven na het bad. Bevat dezelfde oliën als de shampoo.

In het mengsel Zonnestraal zijn de essentiële oliën benzoë, mandarijn, vanille en een druppeltje anijs verwerkt. De benzoë is een hars en werkt verzachtend, verwarmend en ruikt erg lekker. De benzoë wordt ook gebruikt bij vele soorten huidletsel als barstjes en kloven. De mandarijn is rustgevend. De vanille is toegevoegd voor de geur en heeft verder geen therapeutische waarde. Ook het druppeltje anijs is toegevoegd voor de geurcombinatie.

 

Baby Massage-olie met mandarijn

Bestel € 7,59  

Baby Massage-olie met lavendel

Bestel € 7,59 

Baby Massage-olie Buikkramp

Bestel € 7,85 

Baby Massage-olie Cara

Bestel € 7,85 


Baby badolie met mandarijn

Bestel € 8,85 

Baby badolie met lavendel

Bestel € 8,85 

Baby huidolie Zonnestraal

Bestel € 7,75