HOME   Winkeltje   Wild Life Warmteknuffeldier

Wild Life Warmteknuffeldier

Wild Life Warmteknuffeldier, leuk als kraamcadeautje of gewoon als verrassing voor je kindje. Erg leuk om te geven en heerlijk om te krijgen.

Een heerlijk zacht knuffeldier met een rustgevende lavendelgeur.

Overdag een heerlijk knuffelbeest en ‘s avonds een aangename warmtebron. Een heerlijk warm vriendje om in je armen te nemen en niet meer los te laten.

Beddy Bear & Junior Friends – HET ORIGINEEL:
‘s Werelds eerste warmteknuffel speciaal voor de magnetron. De nieuwe generatie magnetronbestendige teddyberen om te knuffelen, als natuurlijke verwarming of als hulp bij het inslapen.

De warmteknuffels zijn ca. 20 cm groot en hebben een zijdezachte vacht.
Deze knuffel is voor jong en oud en kan eenvoudig en snel worden opgewarmd in de magnetron.

Het zakje met de vulling kan aan de achterzijde van de knuffel met een klittenbandsluiting verwijderd worden. Hierdoor kan de knuffel in de wasmachine gewassen worden. Het zakje met de vulling is geschikt om in de magnetron te verwarmen of in de diepvries te koelen.

De magnetronknuffels zijn gevuld met de 100% natuurlijke producten: gierst en lavendel. Lavendel heeft een rustgevend en ontspannend effect.

– Een weldaad bij verrekte spieren, gewrichts- of buikpijn of zomaar om te knuffelen, warm te worden en te ontspannen. Bovendien een ideale hulp om in slaap te vallen.
– 100% magnetronbestendig: max. 30 sec. in de magnetron bij max. 800 Watt verwarmen (houdt de warmte tot wel twee uur vast).
– Ideaal en optimaal alternatief voor de klassieke warmwaterkruik. Eenvoudiger, sneller en vooral veiliger in gebruik: geen gedoe met water en geen verbrandingsgevaar.

Beddy Bears & Junior Friends- HET ORIGINEEL:
Gefabriceerd volgens Europese richtlijnen onder hoge kwaliteitseisen. Knuffels hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN 71-1/2/3/9, CE EN 71 voor VEILIGHEID van SPEELGOED

EN 71-1: Mechanische en fysische eigenschappen.
EN 71-2: Ontvlambaarheid.
EN 71-3: Migratie van bepaalde elementen.
EN 71-9: Organische chemische verbindingen.

Exclusief gefabriceerd voor: GREENLIFE VALUE GmbH, Berlijn
‘Beddy Bear’ is een gedeponeerd MERK.

Warmteknuffel Beertje

Bestel € 14,95  

Warmteknuffel Leeuwtje

Bestel € 14,95 

Warmteknuffel Girafje

Bestel € 14,95 

 


Warmteknuffel Tijgertje

Bestel € 14,95 

Warmteknuffel Aapje

Bestel € 14,95